Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Bel ons: 0492 – 79 50 73
info@srzzorg.nl Heistraat 90-94 5701 HR Helmond
Over-Ons

Vanuit een maatschappelijke betrokkenheid heeft Stichting Renaissance Zorg de ambitie om de kwetsbaren in de maatschappij te voorzien van kwalitatieve zorg- en ondersteuning bij hulpvragen in het kader van het sociaal domein van de gemeente en/of in het kader van de WLZ. Daarbij stelt Stichting Renaissance Zorg zich het volgende ten doel: De zorgvraag van de cliënt is het uitgangspunt! Middels maatwerk en kwaliteit streeft Renaissance Zorg ernaar om voor haar cliënten een veilige en vertrouwde omgeving te creëren.

Stichting Renaissance Zorg heeft de ambitie om het bovenstaande te gaan aanpakken middels het aanbieden van woonbegeleiding en/of ambulante begeleiding aan personen met multiproblematiek zoals huisvestigingsproblemen, verslavingen en problematische schulden.

Stichting Renaissance Zorg levert professionele begeleiding aan hulpbehoevenden door het aanbieden van woonbegeleiding, ambulante begeleiding en dagbesteding. De werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, deskundigheid en een collegiale sfeer, maar bovenal ook betrokkenheid en dichtbij staan bij haar cliënten en de omgeving. Daarbij staat de persoonlijke wensen en de persoonlijke leefsituatie van de cliënt centraal.